اگر زیاد چای کیسه‌ای می‌خورید این مطلب را بخوانید-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

اگر زیاد چای کیسه‌ای می‌خورید این مطلب را بخوانید

نتایج مطالعات نشان داده است که حدود ۱۳ هزار ذره میکروپلاستیک از هر عدد چای کیسه‌ای (تی بگ) وارد آب جوشی می‌شود که از آن برای درست کردن چای استفاده می‌کنیم و می‌خوریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 21
کد خبر: ۱۸۰۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر,  پلاستیک‌هایی که قرن‌ها طول می‌کشد تا در طبیعت تجزیه شوند، می‌توانند به ذرات یک میکرومتری و پنج میلی‌متری تبدیل شده و در نتیجه تبدیل به میکروپلاستیک شوند.

 

نتایج یک مطالعه مشابه در هلند نیز که در مارس سال جاری میلادی (۲۰۲۲) به اشتراک گذاشته شد، نشان داد که میکروپلاستیک برای اولین بار در خون انسان یافت شده است. در این مطالعه، پلاستیک PET (پلی‌اتیلن ترفتالات) که به طور گسترده در بطری های نوشیدنی، بسته بندی مواد غذایی و تولید لباس استفاده می شود، پلی‌استایرن مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی و محصولات خانگی و پلی‌اتیلن مورد استفاده در کیسه های پلاستیکی، در نمونه‌های خون شناسایی شدند.

 

این محقق همچنین در مورد انتقال این ذرات از چای کیسه ای به آب جوش تحقیقاتی را انجام داده است. او در این باره گفت: دستکم ۱۳ هزار ذره میکروپلاستیک از چای کیسه‌ای وارد آب جوشی می‌شود که ما می‌خوریم.

 

وی افزود: با تکنیکی که من در مطالعه خود استفاده کردم، می‌توانیم ذرات میکروپلاستیک تا اندازه سه میکرومتر را شناسایی کنیم به عبارت دیگر می‌توان گفت که حدود ۱۳ هزار میکروپلاستیک بین سه میکرومتر تا پنج میلی‌متر وارد چای می‌شود.

 

این محقق با تاکید بر اینکه هیچ یک از خواص پلاستیک‌ها حتی اگر به قطعات کوچک تقسیم شوند تغییر نمی‌کند، اظهار کرد که بلعیده شدن یا تماس با میکروپلاستیک‌ها باعث ایجاد اثرات سمی می‌شود.

 

وی همچنین استفاده از چای دمی را به جای چای کیسه‌ای توصیه کرد و افزود: بهتر است مصرف کننده به محصولاتی روی آورد که در واقع بسته بندی زیادی ندارند./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار